Cine suntem noi?

Suntem o organizație non-guvernamentala formata printr-o asociere a voluntarilor care ne-au devenit membri cu scopul comun de a contribui la cresterea calitatetii vieții celor mai putin norocosi dintre noi, de a proteja drepturile omului și mediul inconjurator, și de a dezvolta câmpul muncii.

Pe cât de diverse sunt nevoile comunității, tot pe atât de variate sunt și acțiunile noastre. Pana acum, am identificat probleme si am acționat acolo unde a fost nevoie de noi. Cazurile noastre sunt foarte diverse si ating domenii precum:

- Protecția mediului.
- Actiuni umanitare.
- Relocare a fortei de munca din mediul rural in mediul urban.
- Resurse umane.

Pe cine ajutam?

Sub umbrela organizației noastre poposesc oameni necăjiți, loviți de soartă, pe care cu grija și dragoste ii ajutam și carora le punem la dispozitie toate resursele noastre astfel incât sa isi poata imbunatati nivelul de trai.

Cand am inceput?

Călătoria noastră începe în 2020 -- un an zbuciumat pentru noi toți. Prioritatea noastră este de a ajuta oamenii și de a proteja mediul.
Organizația noastra este non-profit, cu venituri obținute din donații. Daca nu ne poti sprijini ca voluntar am aprecia foarte mult o mica donatie, care va face o diferenta mare in viata unei persoane.

Iti mulțumim din inima ca esti alături de noi! Impreuna schimbam vieti!


"Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".
- Mahatma Gandhi.


Xenia
Xenia Moldoveanu
Team Member

Bună. Am 33 de ani, sunt președintele asociației, florist și administratorul firmei Taste of art.
Iubesc natura și oamenii și sunt o idealista convinsa. Sper la tot ce e mai bun și mai frumos pentru noi toți și sunt convinsa ca lumea în care trăim se poate schimba cu pași mici dar constanți.
Îți mulțumesc că ne vizitezi site-ul, avem nevoie de voluntari ca tine: Preocupați de ceea ce contează. Te îmbrățișez cu stima și drag

Alberta
Alberta C. Golteanu
Team Member

Buna, sunt vicepresedintele ONG Sufleterra.
Iubesc foarte mult copii ,animalele si natura, din acest motiv am ales sa ma alatur asociatiei.
Avem nevoie de oameni, pentru ca fiecare mana de ajutor, conteaza. Nu uita, speranta este intodeauna in mainile noastre!

© Copyright 2021 Sufleterra. All Rights Reserved.